Träning och Stugan igen

20120728-233901.jpg

Seg som attans när jag slog upp de blågrå. Snabbt ner och fixa kaffe. Sedan tillbaka till sköna sängen. Käkade en proteinbar och drack en massa vatten. Det kändes att jag ”festade”lite igår. Ja ja det får det vara värt.

En snabb dusch fick mig sedan att vakna ordentligt och iväg till lördagens träningspass. Idag bommade jag att ta med vattenflaskan. Ett helt Functional Toning pass med Patricia utan vatten är ingen hit. Sprang och drack lite före passet så att jag hade lite vatten i systemet i varje fall. Passet var grymt effektivt och jobbigt. Mina fötter flippade rejält å krampade och hade sig. Så trist. Men det är bara att bita ihop och köra på.

Sedan efter passet snabbt hem, duscha och sedan iväg till bussen. Väl i Simrishamn började vi med lunch. Jag var vrålhungrig. Wille och jag delade på en äggakaka. Gott som vanligt. Det blev även en liten mjukglass för mig. Ännu godare.

Nu började huvudvärken att komma. Jag fyllde på med mer vatten och resorb och tog en tupplur. När jag vaknat till liv igen och det var dags för middag så åkte vi och köpte pizza som vi sedan tog med till stranden. Vi satt på klipporna medans vi åt för att slippa hundbesök på filten. Pizzorna i Simrishamn är väldigt bra för det är väldigt lite ost på dem. Dvs de dryper inte fett. Jag var ganska mätt från lunchen så det blev lite drygt en halv pizza för mig. Resten sparade jag till lunch någon annan dag.

20120728-234832.jpg

Efter middagen gick vi ner till stranden och lät Tosca leka av sig. Det var ganska höga vågor men det skiter hon i. Bara hon får jaga sin vattenleksak så är hon grymt nöjd. Det blev en skön stund på filten i kvällssolen.

20120728-235258.jpg

20120728-235848.jpg
Nu ska jag tanka lite mer vätskeersättning så att jag orkar med en joggingtur till stranden imorgon.

God Natt & Sov Så Sött!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s