Frukost ute i solen

Idag söndag fick vi äntligen vakna upp till en värmande sol. Så det blev frukost ute på hytte altanen. Härligt! Hoppas kunna få lite sol på kroppen idag.

Gårdagen blev över förväntan. Vi förväntade oss en del regn men det höll sig borta. Det var regntunga moln stora delar av dagen. Men till slut så sprack det upp och blev fint och solen tittade fram. Så härligt!

First Aid Kit var kanonbra och hela Odeon tältet gillade dem. Svettigt värre dock eftersom att det var rejält kvavt. Har försökt att fotografera lite med min fina systemkamera men vi hade inte de bästa platserna för det. Många huvuden i vägen. Dessa bilder kommer först när jag fått ut dem från kameran.

Vi tillbringade stora delar av dagen på rygg i gräset framför Oranga Scenen. Här lyssnade vi mer på (än såg) The Roots. De var grymt bra. Låg och diggade på gräset. Vi stannade kvar vid Oranga scenen hela kvällen fram till Bruce konserten. Vi kände inte för att köa in oss till konserten (till fållorna). Men vi satt och tittade på alla som köade in och helt plötsligt var kön slut och då passade vi på att gå in. Vi fick till vår förvåning plats i första fållan i mitten. Jättebra platser för att bara ha glidit in.

Bruce konserten var jättebra. Inte min favoritartist men underhållande. Han och bandet bjöd på en tre timmar lång konsert. Vi gick efter två timmar då vi även ville se Bon Iver. Väl borta vid Arena och Bon Iver så inser vi att det är så grymt mycket folk där att vi bara stannade en liten stund eftersom att vi ej kunde se speciellt bra och för att alla där bak snackade. Vi hörde mer av de bredvid oss än av musiken. Lite surt. Men det blir säkert fler tillfällen. Bon Iver borde nog spelat på Oranga scenen men logistiken gick inte ihop denna kväll.

20120708-110449.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s