Dag 114 av 120

20120501-181147.jpg

Jag har vant mig vid sovmorgon. Idag kom jag inte iväg förrän vid 11:00 tiden för dagens powerwalk. Det var sol och ganska varmt ute så jag bestämde mig för att ta så lite kläder på mig som möjligt för att få så mycket färg som möjligt. Så det blev kapri träningsbrallor och ett vitt tunt linne. Detta linne är väldigt genomskinligt men med en rejäl träningsbh under fungerar det för träning. Gillar trycket på linnet så det är synd att jag inte använt det mer. Hoppas solens strålar hittade igenom också. Letade upp en liten väska också som jag satte i midjan så att jag kunde ha mobilen där. Vill inte ha den på armen och få raggarbränna (fåfäng å nej…..). Jag blir alltid så ojämnt brun att jag får kämpa och ta bort de irriterande ”ränder”.

90 minuter powerwalk tar på krafterna. Det är kanon att ha pulsklocka för powerwalken har ett helt annat tempo än utan samt att jag håller tempot hela vägen. Utan är det lätt att tackla av och börja sakta efter. Fick irriterande ont i fötterna idag. Blir så trött. Får se hur de mår imorgon när det är dags för nästa runda. Imorgon kväll är det 90 min spinning som gäller vilket är bra och skonsamt för fossingarna.

Idag har jag inte gjort många knop. Till lunch blev det rester från igår i form av biff, grönsaker och ett tortilla bröd. Till middag blev det tacosrester från i söndags. Bra med rester.

Ska även testa och koka ägg i nya äggkokaren vi imulsköpte i söndags. Vi var ute och handlade födelsedagspresent till Willes barn och då sprang vi på hyllan med äggkokare. Så vi slog till på en. Både jag och min man har börjat att äta mer och mer ägg.

Nu på kvällen fick mina fötter sig en omgång. Köpte ett paket footner för att få babymjuka fossingar. Processen tar inte slut bara för att man avslutar behandlinen. Upp till 10 dagar kommer fötterna att ”ömsa skinn”. Nu ligger jag med strumpor ovanpå behandlingsstrumporna. Känns lite mysko och pirrande varmt. Hoppas att slutresultatet blir bra för de var inte billiga. Tror de gick på 250 kr. Men fungerar de bra så är det värt det hela. Utvärdering kommer.

20120501-200558.jpg

Annonser

One thought on “Dag 114 av 120

  1. Pingback: Dag 120 av 120 « Camillas 120-dagars utmaning för att komma itrim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s