Dag 93 av 120

Vaknade idag stel och med grym träningsvärk. Fast konstigt vore väl annars. Men nu börjar vi alla gå som en skock med ankor. Vaggande gång.

Efter frukosten fick jag hjälp med att linda mina anklar/vrister för att hjälpa mig stabilisera. Kändes jättebra när jag sedan gick iväg. Ett superbra stöd. Det är kanon att vi får all denna service här.

20120410-231213.jpg
Foto på det lindade. Inte lätt att fotografera själv.

Kl 09:00 var det dags för ett föredrag om löpträning. Intressant. Det talades mycket om hur man kan sätta i fötterna när man löptränar. Jag kommer att behålla mitt löpsteg men försöka att snabba upp steget.

20120410-230633.jpg
Foto från dagens löparpass

Sedan var det att ge sig ut och snöra av skorna och ta av strumporna. Vi skulle testa barfotalöpning i gräset. Vi körde ett pass på ca 10 min barfota. Sedan fick vi ta på oss strumpor och skor igen för att köra ett intervallpass. Jobbigt jobbigt. Jag är inte van att jogga/löpträna på gräs och ojämt underlag. Tur att jag fått lindat vristerna. Det hjälpte. Antalet brända kcal blev ca 550. Glömde sätta på pulsklockan de första 15 min så jag fick uppskatta den tidens kcal. Men det stämmer nog ganska bra.

Efter lunch hade jag ett kiropraktorpass och sedan var det dags för parträning med Martin (Lidberg). I detta pass var det mycket jag inte kunde göra pga foten. Men jag hittade en partner som hade knäproblem så vi körde intensiv på vårat sätt. Och trots att vi inte gjorde allt de andra gjorde så kom jag upp i maxpuls samt tog ut mig rejält.

20120410-232251.jpg
Foto på min pulsklocka efter dagens eftermiddagspass.

Nu på kvällen fick jag en extra omgång av kiropraktorn på foten. Det var bra. Det enda tråkiga är att det nu har gått upp för mig att jag nog alltid kommer att ha ont. Atle förklarade för mig att det knakande/krasande ljudet man hör när han jobbar med leden är själva artrosen och ben mot ben. Så det är inte konstigt att jag har ont. Hmmmmmm. Atle skulle tala med en kompis till honom som är ortoped. Han började fråga mig om jag fick valet att steloperera mig. Det fick jag inte men det kanske blir något till framtiden.

Nu är jag grymt trött. Jag kom tillbaka till rummet först vid 22:30. Långa dagar blir det. När jag väl kom tillbaka skulle jag ta hand om all tvätt jag slängt i blöt. Phuha…..men nu så är jag färdig med allt och det är dags att släcka.

God Natt!

Annonser

One thought on “Dag 93 av 120

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s