Dag 84 av 120

Vaknade ganska tidigt idag också men låg kvar och mös i sängen. Idag var det mannen som gick ner och hämtade kaffe. Låg och läste bloggar, surfade runt och bara var en stund. Skönt. Gillar när jag får känna att jag har sovmorgon och kan vakna utan klocka.

Kl 09:30 kom in vän A och hämtade upp mig och så for vi till Skrylle (ett rekreationsområde utanför Lund). Vi gick 5km rundan. Inte så långt men jag vågade inte längre med min fot. Men nästan gång kan vi nog ta milen för foten gjorde inte ondare än vanligt varken under eller efter passet så det fungerade fin fint. Är sugen på att ta mig ut och springa milen också. Önskar att jag hade sällskap till det men jag vet ingen so vill. Min vän A vill inte jogga. Har försökt att locka henne med att vi kan öva tillsamman men hon vill inte.

Vitsipporna blommade för fullt i Skrylle. Mysigt. Men dom såg ut att frysa lite (var ganska ihopkurade). Fotot här bredvid är taget förra våren. Idag blev det inget. Det var inte riktigt lika många vitsippor än men snart så. Måste ut till Skrylle lite mer regelbundet känner jag.

När jag kom hem så for jag och mannen direkt till Nova köpcentrum och handlade lite på Stadium. Idag hittade jag det jag letade efter samt lite till. Tittade även in på Brandworld och handlade en del där. Det blev lite onödigt dyrt. Men men snart ska jag iväg på träingsläger och då gör jag inte av med så mycket pengar. Allt betalt i en vecka. Fast det är klart förragången köpte jag en munckjacka i shoppen. Ja vi får se. Jag kommer inte att göra av med så mycket i varje fall.

Maten idag följde i samma tecken som igår. Dvs itrimbar till frukost och sedan hamburgare till lunch. Denna gång från Donken. Sedan blev det varmamackor till middag. Kasst men så är det. Ingen ide att gråta. Fick förresten min mens igår så nu vet jag var det enorma suget kommer ifrån samt varför jag varit så himla svullen. Kan inte skylla allt på kolhydraterna som jag gjorde i förra inlägget. Men imorgon är det jag som stramar upp maten och börjar hålla mig till 1300kcal igen, Nu är det 5 veckor kvar av kampen och jag vill verkligen komma i någorlunda form till sommaren. Det här fungerar ju endast om jag följer det jag ska. Det går inte att halvfjutta. Nä skärpning är det som gäller för mig nu.

Min plan vad gäller träning ser ut som följande veckan som kommer:

  • Måndag: Jogging på morgonen ca 1 timme + core övningar
  • Tisdag: Jogging på morgonen ca 1 timme + core övningar + 60 min styrketräning armar på lunchen
  • Onsdag: Jogging på morgonen ca 1 timme + core övningar
  • Torsdag: Jogging på morgonen ca 1 timme + core övningar + 60 min styrekträning ben på lunchen. Åker till Stockholm direkt efter jobbet.
  • Fredag: Är i Stockholm och ska försöka locka ut min syster på en joggingrunda. Eller om det finns någon annan som är sugen på en joggingrunda/powerwalk. Hojta till via bloggen i så fall.
  • Lördag: Vilodag
  • Söndag: Ta mig till Sigtuna. Campen börjar och det blir säkert ett kvällspass där.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s