Dag 31 av 120

Är så där lagom stel i kroppen nu. Gillar verkligen känslan av att vara lite stel i muskler och leder efter träning. Idag var det core på schemat efter jobbet. Snart är det dags för mig att köra lite konditions träning före eller efter Core passet. Själva core är bara 30 minuter så det finns klart utrymme för kondis också. I morgon blir det power och det passet är ”normal” längd på.

Nu börjar det bli lite mildare ute. Inte lika kallt. Och så här kan man vara klädd på en kvällsrunda med hunden. Tights och stödstrumpor på nederdelen. Men med en skön och varm jacka och varma skor så fungerar det för en kort kisserunda.

Maten har i vanlig ordning fungerat bra. Tre måltidsersättningar under dagen och så middag på kvällen. Till middag blev det pytt på rester som blandades med lite bacon och potatis. En riktig pytt. God var den. Om än något fet. Men magen verkar klara det. Fast inte varje kväll.

Bara en morgon till att gå upp tidigt. Sedan lite sovmorgon och tåget till Stockholm. Tjohoooo längtar så. Ska bli skönt att komma iväg.

I morgon är även dagen då den stora rapporten skickas in till vetenskapsrådet. Jag har samlat in information och sammanställt dem. Sedan har ”chefen” skrivit själva rapporten. Phuha så skönt att den skickas in. Kommer att njuta extra mycket i morgon kväll.

Nähäää dags ”to hit the sack”….natti natt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s