Dag 28 av 120 = 4 veckor

Sol och kallt även idag. Idag var en vilodag från träningen men jag kände ändå för att göra något. Så jag tog hunden och gick en längre promenad igen. Vi gick denna gång till den plats där vår nya lägenhet kommer att byggas. Det har precis börjat att bygga och inflyttning är våren 2013. Så ett bra tag kvar alltså. Det känns skönt att vara igång med lite längre promenader igen. Även om jag inte är i närheten av hur mycket jag brukar röra mig. Det gör fortfarande ganska ont att gå. Tror inte min operation lyckats riktigt. Men så har jag ju kvar artrosen i mina fötter och det kommer jag alltid att ha. Den går ju inte att operera bort tyvärr. Äh jag ska nog inte uttala mig än om operationen lyckats eller ej för det är ju bara 3 månader sedan. Men jag trodde verkligen att jag skulle ha mycket mindre ont så här långt. Att jag skulle kunna gå utan och halta och att jag skulle vara igång med löpningen.

Maten idag har det faktiskt gått sämre med. Känner att jag inte är lika fokuserad denna omgång två med Itrim. Det var mycket lättare första gången då fuskade jag inte en enda gång på 10 veckor (förutom det planerade uppehållet i NYC). Ja ja. Det är inte så farligt. Nu på kvällen bytte jag ut en måltidsersättning mot en burk markrill i tomatsås på ett knäcke. Det blir ca 100 kcal mer än måltidsersättningen. Men det var ju inte planen. Vet inte vad som flög i mig. Intalade mig själv att det var bra att förbereda magen på lite annat när jag ska äta fre-mån då vi är på en helg i Stockholm. Och det är det kanske. Vill inte få ont i magen där. Så det kanske är bra ändå. Bara det inte går till överdrift och det blir mer och mer.

En positiv grej är att jag bokat in mig på ett pass Functional Toning imorgon kväll efter jobbet. Det blir till att börja lite tidigare imorgon bitti så att jag kan sluta 16:00 och ta bussen hem för att sticka ut med hunden en snabb sväng innan jag promenerar bort till Olympen och kör ett pass. Som tur är kommer min man hem strax efter mig och håller hunden sällskap. Gillar inte egentligen att lämna henne ensam en gång till. Men imorgon får det bli så. Min man jobbar bara 1-3 dagar (han är avtalspensionär sedan företaget vi jobbade på stängde ner i Lund 2011) i veckan så hon har ganska mycket sällskap om dagarna. Vet inte om jag skrivit det innan men vi jobbade båda på samma företag. Det var så vi träffades. Min man är 20 år äldre än mig så tyvärr fick inte jag samma deal…..ha ha det hade varit något. Så nu konsultar min man några dagar i veckan och får pension från det gamla företaget. Lyxigt värre för honom. Och för mig med. För när jag börjar äta igen så är det min man som lagar maten för det mesta. Jag kommer troligtvis att laga må-tis och så fixar min man ons-fre samt helger om vi nu äter hemma då.

Bjussar på en bild på ett annat par kompressionsstrumpor. De är supers köna. Roligare än svarta strumpor i varje fall. Strumporna på bilden är lite stora. Beställer jag igen måste jag ta en storlek mindre. Det syns på bilden att de är stora.

Har en grym träningsvärk idag efter Functional Toning passet igår. Speciellt i gumpen. Det är så gött att ha träningsvärk igen. Känns grymt skönt att låta kroppen få jobba. Längtar tills jag kan ta ut mig till max så att svetten lackar också. Nu blir jag lite små svettig men inte så där drypande svettig.

Nu satsar jag på en bra början på veckan. Det blir träning måndag, onsdag och torsdag. Sedan far vi till Stockholm fre – mån och då blir det ingen träning. Lite sjukgymnastik övningar på rummet bara.

Hej hopp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s